Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. április 18., szerda

Lezsák és Kövér keddi döntése: világbotrány!

A jelek szerint kedden szándékosan jogszabályt sértett két magyar politikus. Jelenleg ők látják el a házelnöki és a köztársasági elnöki feladatokat.

Az történt, hogy a parlamenti frakcióalakításért harcoló 10 képviselő (az MSZP-képviselőcsoportot fél éve elhagyó Gyurcsány és köre) olyan legális parlamenti obstrukciós lehetőséget talált, amellyel a jog szerint lehetetlenné tette a nyilvánvalóan ellenük hozott házszabály-módosítás életbe lépését addig a határidőig, amikor már - a régi szabályok szerint - megalakíthatják saját frakciójukat.

 A hétfőn megszavazott két dokumentum (a parlament működéséről rendelkező törvény módosítása és a házszabályt módosító országgyűlési határozat) szerint már a folyamatban lévő ügyekre is alkalmazni kell azt a passzust, hogy parlamenti frakciót csak olyan párt alapíthat, amely megmérette magát választáson. (Ennek a DK természetesen nem felel meg.) Mit tesz isten, a változtatás úgy lett ütemezve, hogy hatályba lépjen azt megelőzően, hogy Gyurcsányéknak letelik a kötelező fél év várakozási idő, amelyet követően független képviselőkként frakciót hozhatnak létre.A DK megoldása zseniális volt, azt találták ki, hogy....Tovább ITT

Kaptunk egy csekket....

 Az e heti közúti ellenőrzések apropóján...szerencsére ez csak humor,de ne kiabáljuk el mert még...


                                                          

A magyar virtus.

Kivételesen nem egy naiv vagy boldog ügyfél hanem egy megdöbbent
szemlélődő sorait olvashatják,
aki betévedt egy román OTP-be, és elképesztő számokkal találkozott. Kiderült, hogy a határ túloldalán a magyar tulajdonú OTP 14,85%   THM-mel szórja a személyi kölcsönt, amit itthon 32,29% THM-mel ad. 
Érdemes lenne utánajárni, hogy miért ilyen magas nálunk a THM, ha más országban fele akkora haszonnal is beéri az OTP?

Érdemes lenne utánajárni, hogy miért ilyen magas nálunk a THM, ha más országban fele akkora haszonnal is beéri az OTP?
Emellett: a lakossági számlavezetés teljesen ingyenes bármilyen devizanemben.
 Mi, mindannyian az OTP és az oldalvizein beevező külföldi bankok tulajdonosainak meggazdagodását támogatjuk. Nincs kivétel.
Mindenki(szegény, gazdag) akinek bankszámlája-, bankkártyája-, vagy bármilyen banki kapcsolata van, ennek a Magyarországról vezérelt  kizsákmányolásnak az áldozata...
A lényeget tovább olvashatod  ITT !