Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. augusztus 19., vasárnap

Kicska megtöri a csendet.

 László, Keresztes Ildikó volt férje hosszú hallgatás után megtöri a csendet. Az EDDA  MŰVEK basszusgitárosa lapunknak adott exkluzív interjúban őszintén mesél a válás igazi okáról, és a fiatal szerelméről keringő álhíreket is cáfolja!

Óriási botrány övezte a szakítás és a válás hírét. Kicska László egy szempillantás alatt az ország fekete báránya lett. Elítélték, amiért elhagyta a feleségét egy fiatalabb nő miatt, és megvádolták, hogy csak kihasználta az énekesnőt, akit elhagyott mivel nem lett közös gyermekük..
Kívülállóként figyeltem a saját életemet"
– Amíg nős voltam, nem akartam nyilatkozni. Nem lett volna fair senkivel szemben – vágott bele Laci. – Nem számítottam ekkora felhajtásra, arra meg végképp nem, hogy a válás kimondása után is naponta írnak majd rólunk az újságok, ráadásul leginkább
valótlanságokat.
Kellemetlen helyzet ez, hiszen rendkívül nehéz döntést hoztam, amikor azt mondtam, nem akarok többé úgy élni, mint  korábban. A gyermekvállalás kérdésének azonban... 
...ha kíváncsi vagy a folytatásra ITT olvashatod.

Itt a "füstadó" !

Négyszeresére emelnék a kémények ellenőrzéséért fizetendő díjat !

Az LMP arra kéri a kormányt, hogy ne léptesse hatályba azt a rendelkezést, amelynek alapján jövő januártól az eddigi, átlagosan 3-4 ezer forint helyett 14 ezret kellene fizetni a kémények ellenőrzéséért.
"A díj négyszeresére emelésének semmiféle valós indoka nincs, pusztán egy újabb sarc, egy füstadó, amit a kormány a lakosság vállára tesz, tovább emelve a már eddig is magas rezsiköltségeket" - vélekedett Vágó Gábor, a parlament számvevőszéki és költségvetési bizottságának LMP-s tagja az MTI-nek szombaton megküldött közleményében.
Az ellenzéki politikus szerint a drasztikus emelés a pénzbehajtáson, az önkormányzatok költségvetésének "kozmetikázásán" kívül semmivel sem indokolható.

Augusztus 1-jén tette közzé a Belügyminisztérium a kormányzati honlapon azt a rendelettervezetet, amelynek alapján januártól legkevesebb egy mérnökóra ellenértékét kellene fizetni a kéményseprő közszolgáltatónak a kémény ellenőrzéséért. A jövő januárban hatályba lépő, a kéményseprő-ipari közszolgáltatásról szóló törvény végrehajtási rendeletének tervezete az egy mérnökóra nettó díját legfeljebb 14 ezer forintban határozza meg. Ettől lefelé 20 százalékkal lehet eltérni.
A teljes írás itt olvasható.