Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. november 27., kedd

Sárga csillagot kap Kövér László !

 386 sárga csillagot ad át az Élet Menete Alapítvány Kövér László házelnöknek, egy figyelemfelhívó demonstráció keretében. A szervezet így tiltakozik a parlamenti keretek között is megjelenő náci ideológia ellen.

Csillagokat oszt kedden délután az Élet Menete Alapítvány: a szervezet képviseletében egy 12 éves általános iskolai tanuló – a B-14514 számú auschwitzi fogoly és a holokauszt során elpusztított 2 millió gyerek nevében – 386 darab sárga Dávid-csillagot adna át Kövér Lászlónak az Országgyűlés elnökének, felkérve, hogy ossza szét a képviselők között, így segítve 'az esetleges összeírás eredményének bevált módon való megjelenítését'.

'Az Élet Menete Alapítvány egyben felhív minden jóérzésű embert, csatlakozzon a magyar országgyűlés előtt rendezett tiltakozó demonstrációhoz: mutassuk meg, hogy ebben a kérdésben nem tolerálunk bizonytalankodást, a náci ideológiát a magyarság nem tűrheti el szó nélkül az Országgyűlés falai között; ha politikusai hallgatnak, a civilek megszólalnak' - olvasható a az alapítvány közleményében.
Forrás:orientpress

Nem hagyunk senkit ...


Forrás: ultramedia48/Youtube

A Facebook letiltotta !!


Szőke nő hatalmas mellekkel ?

 

Durvának találta a Facebook a hölgy erotikus fotóját, ezért élt a cenzúra jogával és eltávolította azt. Pedig ha jobban megnézzük a képet, csupán egy csinos könyök és egy szabadon látható kézfej képviseli az erotikát a fotón.

A fotóval egyébként az egyik internetes magazin tesztelte a szolgáltatót. Ciki, de valahol azért megnyugtató, hogy bedőltek.A teszt jól sikerült, mindenki jól járt. A meztelen nő illúziójával a fogyasztók, az átverés örömével a magazin. 
Hivatkozás: Daily Mail 
Szerk: Barta P.