Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. december 2., vasárnap

Mi történt Hatvanban?

Az egyenruhások azt mondják, nem volt rendőrattak, a TASZ és az érintettek szerint viszont nagyon is. Mindenki az igazát bizonygatja, a rendőrségnek elege lett, előhúzták az ütőkártyát, felvételt villantottak.

videó forrása:youtube

Kerítések felett átrepülő akciósok, vécébe dobott drog, földön landolt bicska, hőzöngő tömeg, vita, jajveszékelés és földre tepert lázongók – mindez látható a rendőrség által kiadott, csaknem ötperces felvételen. Szokatlan módon a képek mellé most hang is jár, ami nem megszokott a hatóság részéről, de így legalább megtudhatjuk, hogyan fogjuk az "édestestvérünkre", övé az eldobott kés, hogy miképpen kell szép ízesen káromkodni, hallhatjuk az érintettek teljes kórtörténetét, ahogy azt is, Erzsi nem ismer tréfát, bizony szólni készül az ügyvédnek.

Az összevágott felvétel első két perce a csütörtöki, kábítószeres rajtaütés látható, utána következnek a rendőrkapitányságnál rögzített képek. Megmutatják - legalábbis egy részletét - hogy mi zajlott le a felpaprikázott rokonok és a rendőrök között azon a rejtélyes délutánon. Felvették azt is, ahogy az egyenruhások többeket megbilincselnek és kisebb-nagyobb ellenállás mellett elvezetik őket. (Nem különösen szimpatizálok a rendőrökkel,de minduntalan a földre vetődő, ajvékoló "hölgyeménynél" nekem már szakadt volna a cérna...a szerk. )
Első menet
Már napok óta feje tetején áll világ, a nagy kérdés, vajon mi történt azon a sejtelmes csütörtökön Hatvan szép városában. Kezdődött ugyebár azzal, hogy...itt tovább olvasható a történetet ! 
szerk: Barta P.

Példás gyorsaság

A Debreceni Városi Bíróság november 30-án 40 nap közérdekű munkát szabott ki annak a két (24 és 22 éves) férfinak, akik Nyíradony Tamásipuszta mellett található egyik erdőből november 28-án a délutáni órákban fát loptak.


  
A  terület tulajdonosa értesítette a rendőrséget arról, hogy ismeretlenek több fát is kivágtak az erdőből. A rendőrök azonnal a helyszínre indultak a bejelentővel, és amikor oda megérkeztek, akkor azt látták, hogy két férfi fűrészeli a korábban kivágott fákat. A tetten ért hajdúsámsoni és nyíradonyi tolvajokat a rendőrök elfogták, majd előállították a nyíradonyi őrsre, ahol lopás miatt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették őket-olvasható a hajduPress oldalán.

Az elefánt a nappaliban ?

 Kommentár nélkül.
Első rész

Második rész