Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. december 9., vasárnap

Nemzetiségi döntő lesz az X faktorban!


" Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy fél süket bohóc adta a másikat harminc centis f....korbáccsal.
És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy lapon emlegesse Hernádi Juditot, Elton "keselyű" Johnt, Freddie Mercury-t, John Lennont és Császár Elődöt, ezt nem sok tévéműsor tudja elérni, azt meg pláne nem, hogy utóbbit visszasírjuk. (...)

Nézzünk egy konkrétumot, úgy az igazi. A római rabszolganőnek fazonírozott Csobot Adélról ismét kiderült, hogy minden nótát pontosan ugyanúgy, ugyanazokkal a manírokkal azon az egy hangon és stílusban énekel el, mint a válogatón nagy sikert arató első dalt. Ha ennek a csajnak odaadnák a Motörhead Overkilljét, azt is pontosan úgy nyomná el mint egy húszas évekbeli kuplét, és hozzá kényszeresen vigyorogna, mert az olyan cuki, hogy csak na...

A mentorok meg pontosan azt csinálták, amit eddig, Feró szart az egész közepébe bele és a szomszéd közhelygyáros kisiparos fröccsöntő gépéről tegnap leeső három munkadarabot hozta el magával, színpadra teremtettek, nagyon jó vagy, te ezt megnyerheted - lehet úgy van vele, hogy ennyi pénzért ennyi jár, nem tudom. Keresztes is dicsért mindenkit, a mondandója elemei pontosan olyan csereszabatosak voltak, mint Feróé, ha valaki készítene egy válogatást belőlük, nagyon megköszönném. Malek és Geszti kicsit egymásnak feszült, mert mindkettő elvakult vehemenciával dicsérte a saját kutyája kölykét, ahelyett, hogy valamelyikük legalább egyszer megmondta volna mentoráltjainak, hogy ez most nem volt jó, de kiveszem a kezem a biliből, nem kell szólni...."   Tovább ITT olvashatod ! 

A jövő heti döntőben tehát Oláh Gergő és Antal Tímea küzd meg egymással Csobot Adél asszisztálásával!