Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. december 16., vasárnap

Humor !

K.Csaba olvasónk küldte az alábbi  képet magazinunknak a következő kommentárral.

" Szombaton este nejem unszolására kénytelen-kelletlen az x faktor című "alkotást" kellett néznem a tévébe.
Mivel Ördög Nóra üvöltözése nem tudta lekötni a figyelmemet -meg a "produkciók magas színvonala" sem- ezért  magányomban nekiláttam sörözgetni. Úgy a negyedik üveg sör benyakalása után megszunnyadtam és borzalmas rémálmom volt. Azt álmodtam,hogy a mellettünk levő lakásba új szomszédok költöztek akik reggel az alábbi módon "üdvözöltek"...


...abban a pillanatban felébredtem és megmerevedve a képernyőre bámultam. Kivert a hideg verejték mert ugyan mit láttam ? Az egyik álom volt,a másik a valóság! "


Törvénysértő volt a hajdúsámsoni...


...oktatási intézmények vezetőinek leváltása. Ezt állapította meg a Kúria napokban hozott döntése. Még tavaly márciusban menesztette a képviselő testület a helyi iskola és óvoda vezetőit. A két igazgató a kormányhivatal segítségével bírósághoz fordult. A megyei testület elutasította észrevételeiket, a legfelsőbb bírói szerv azonban nekik adott igazat. 

Hamza Gábor polgármester elfogadja az ítéletet, de szerinte ez már nem időszerű. Az óvoda vezetője áthelyezéssel távozott, az iskola igazgatója pedig szerződést bontott  az önkormányzattal. Ennek ellenére a polgármester elrendelte: hogy most utólag kérjék ki az érintettek véleményét.
- Amikor a képviselő testület beszerzi ezeknek a szervezeteknek a véleményét, újra összeül, s akkor a képviselők dönteni fognak, hogy a testület fenntartja-e a korábbi határozatát, vagy nem – nyilatkozta Hamza Gábor polgármester.
 Hivatkozás: dehir.hu

Budapest,végállomás !

 "Ha kell lopok,csalok,betörök de olyan nincs hogy ne jussak hozzá"