Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. január 25., péntek

A pénz nem boldogít...

...de jó ha van.

Négy éve ünnepelt sztár volt, tévé-, rádióműsorban szerepelt, a haknikon megkeresett milliókat azonban felélte,elszórta. Harmincötig számoltam a nőket – mondja Veres Robi, azaz MC DC.
Néhány éve eltűnt, ám a Bors megtalálta Veres Robit, aki MC DC művésznéven a 2009-es Csillag születikben lopta be magát az emberek szívébe.
A tehetségkutatót követően a Class FM állandó vendége volt, vezethette a Kész átverés című műsort az RTL-en, a megrendelők meg egymásnak adták a kilincset, hogy meghívják a rappert. Robi azt mondta akkor, szeretne összegyűjteni ötmilliót, hogy megműttesse a gerincét, hiszen az operáció sokat segítene állapotán, ami gyerekkora óta megnehezíti a mindennapjait.
Ez nem sikerült,mert a könnyen jött pénz hamar el is ment és hírnév is gyorsan elmúlt illetve feledésbe merült... A folytatást itt olvashatod.
Szerk:Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.