Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. január 20., vasárnap

A szerver maximális kapacitással dolgozik!

Elérhetővé vált a Megaupload utódja, és máris több százezren vannak, akik erre a szolgáltatásra bíznák az adataikat. Feltehetően nemcsak az 50 GB-nyi ingyen tárhely, hanem a tulajdonosos személye is vonzza a csatlakozókat.
Biztos, hogy a Kim Dotcom neve/népszerűsége is szerepet játszik abban a hype-ban, ami a Megaupload2-t, hivatalos nevén a MEGA-t kíséri. Amint arról már hírt adtunk, feléled a Megaupload várva várt utódja, ami azonban történt, arra még maga Dotcom sem számított.
A tényleges URL megjelenése után nem sokkal ugyanis már akadozni kezdett az oldal elérése, annyira sokan akartak regisztrálni, hogy a szerver nem bírta a rohamot.

made in New Zealand
Mindezeknek Dotcom a Twitteren is hangot adott, ahol megjegyzi például, hogy kevesebb mint egy óra alatt 100 ezer felhasználó regisztrált, majd nem sokkal később már 250 ezer csatlakozóról beszélt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.