Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. január 16., szerda

A táncoló rendőr.

Tony Lapore disco és salsa bemutatója mára látványossággá nőtte ki magát Rhode Island fővárosában, Providence-ben. Már önmagában szórakoztató elképzelés, ha egy rendőr egyenruhában ilyen mozdulatokat tesz, de ha mindezt ráadásul forgalomirányítás közben teszi, az már valóságos show.
A most 65 éves közúti rendőr még 1984-ben kezdte eme furcsa módját az autók koordinálásának, mert, mint mondja, nagyon unatkozott. Az emberek hamar megszerették, még becenevet is kapott: a ’Táncoló zsaru’. Humoros forgalomirányítását egészen nyugdíjba vonulásáig, 1988-ig folytatta.
Azonban pár évvel később a város vezetői megkérték, karácsony környékén térjen vissza az utakra, hogy javítsák a városról kialakult képet, és a turizmust fellendítsék. Így azóta minden évben újra hallhatják a város lakói Tony jellegzetes füttyszavát, és csodálhatják a korosodó rendőr táncmozdulatait.


Forrás;youtube

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.