Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. január 24., csütörtök

Búvároktól kért segítséget !

Keller Laros és csapata éjszakai rájamegfigyelésen volt, amikor a harmincméteres mélységben kivilágított területen feltűnt előttük egy delfin. Hosszan és komótosan úszkált a búvárok körül, majd egyszer csak Keller Laros körül kezdett el körözni és folyamatosan a hasát mutatta neki.
A merülésvezetőnek hamar feltűnt a különös viselkedés, tüzetesebben szemügyre vette az állatot és ekkor vette észre az uszonya köré akadt halászhálót, valamint az állat testébe akadt horgot is.

Az állat teljesen nyugodtan tűrte, míg kiszabadították a háló fogságából és miután a búvár a damil nagy részét sikeresen eltávolította, békésen továbbúszott. Videón is sikerült megörökíteniük az esetet, ami nemcsak szívmelengető, de egyben az első olyan felvétel, amin az látható, hogy egy vadon élő állat az emberektől kér segítséget!

Youtube forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.