Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. január 10., csütörtök

Egyszerre három férfival...

Három pasija is volt egyszerre az X-Faktor idején Csobot Adélnak. A 18 éves hölgyemény – aki egy Erdélyben élő fiatalember kedvese volt – a tehetségkutató elején még Nagy Szilárddal keveredett kapcsolatba, majd pedig Istenes Bencével, az RTL Klub műsorvezetőjével jött össze. Ám időközben kiderült, hogy egy újabb hírességgel is kavart a verseny alatt: Majka zenésztársa, Curtis, azaz Széki Attila csavarta el Adél fejét – értesült a Blikk. A bulvárlap úgy tudja, hogy a 23 éves rapper és a tehetségkutató üdvöskéje novemberben ismerkedett meg, amikor is Curtis fellépett az X-Faktorban. A Blikk úgy értesült, hogy kölcsönösek voltak az érzelmek; villámgyors, szenvedélyes szerelem alakult ki közöttük, Curtis párszor a Corvin sétányra is eljött az énekesnőhöz, ahol lakott, Adél pedig miatta dobta erdélyi kedvesét. Ám egyszer csak nem jelentkezett többet a rapper, megismerkedett ugyanis egy másik lánnyal, aki a barátnője lett, az x-faktoros pedig összejött Istenes Bencével, akivel azóta is együtt van. Adél azonban cáfolta a bulvárlapnak a Curtisszel való kapcsolatát, mondván, azt se tudja, ki ő; Majka zenésztársa pedig álltja, csak beszélgettek párszor, találkozni azonban nem sikerült Adél elfoglaltságai miatt.
Részletesen itt..
Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Az hogy miféle az első adás után kiderült, az meg hogy a "karrierért" mindenre képes, az akkor, mikor hetedikként tovább vitték. És nem nehéz kitalálni, hogy a Malek miért száll ki az X faktorból, gondolom ez volt az ára, hogy a menyasszony megbocsássa a félrelépést.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.