Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. január 19., szombat

Indul az új Megaupload ?

Kim Dotcom házi őrizetből változtatná meg a világot !

A Mega nevű új felhőszolgáltatás már önmagában is érdekes lenne, hiszen az ígéretek szerint ingyen 50 GB szabad tárhelyet biztosít minden felhasználónak, ami nagyságrendekkel több, mint amit a Dropbox vagy a Google Drive ad nekünk. A projekt mögött nem más áll, mint a Megauploaddal egyszerre sztárrá és körözött bűnözővé vált Kim Dotcom, aki szerényen csak annyit ígért, hogy az új szolgáltatás megváltoztatja a világot.
(Lehetőség lesz előfizetni nagyobb tárhelyre is: az 500 GB-os tárhely tíz, a két TB-os húsz, a négy TB-os pedig harminc dollárba fog kerülni havonta, ami szintén jóval kedvezőbb, mint a konkurens szolgáltatók ajánlatai.)
Emellett még a MegaBox lehetővé tenné a zenészeknek, hogy közvetlenül a közönségüknek adják el a számaikat, így a bevételek jelentős részét zsebre vágó kiadók kikerülnének a terjesztési folyamatból...Tovább itt olvashatod.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.