Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. január 30., szerda

Pellengérre állítják a fiatal konyári tanárt !

"A Jobbik felháborítónak tartja, hogy pellengérre állítják azt a fiatal konyári tanárt, aki a párt szerint ki merte mondani az igazat cigány-ügyben. Vígh Szilárd ellen vizsgálatot indított a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, mivel szerintük a tanári hivatáshoz méltatlan a fiatalember viselkedése."
Kép: Youtube

Kulcsár Gergely országgyűlési képviselő közleményét szó szerint közöljük,olvasható a Hajdupress oldalán!

"Mint ismeretes, a világhálóra nemrégiben felkerült egy videó felvétel, amelyen egy konyári tanár kendőzetlenül beszél a cigánygyerekek oktatásának nehézségeiről. A hivatásos rettegők és gyűlöletkeltők a tőlük megszokott módon megkezdték a fiatal tanár meghurcolását. Hozzájuk csatlakozva a település polgármestere is úgy nyilatkozott, hogy Konyáron kifejezetten békésen él együtt a cigány és nem cigány lakosság, csupán "bizonyos erők" hangulatkeltéséről van szó.

Ezzel szemben az igazság az, hogy konyári lakosok egy csoportja tavaly tavasszal aláírásgyűjtésbe kezdett, amellyel a romló közbiztonság ellen akartak tiltakozni, több mint 400 aláírás gyűlt össze. Ennek hatására a Jobbik országgyűlési és megyei közgyűlési képviselői terepbejárást majd lakossági fórumot tartottak Konyáron. Itt fényesen kiderült, hogy a cigányság soraiból kikerült bűnözők élhetetlenné teszik a települést.

Ezzel összecsengenek Vígh Szilárd tanár úr szavai, aki őszintén beszél a cigány tanulók többségének tűrhetetlen, az oktatást bénító tevékenységéről.

Tűrhetetlennek tartjuk, hogy ez esetben sem a problémát akarják kezelni, hanem azt támadják, aki felhívja rá a figyelmet! A Jobbik kiáll az igazság és a meghurcolt tanár mellett, és jogi segítséget ajánl fel számára, ha bármilyen hátrány érné az igazság kimondása miatt!

Kulcsár Gergely
országgyűlési képviselő"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.