Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. január 25., péntek

Szerinted elképzelhető ez?

 Idézet;
"Az ujasz.hu birtokába jutott információk alapján szerkesztőségünk arra a következtetésre jutott, hogy a Szombathelyi rendőrök, közelebbről: a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közigazgatási Hatósági Szolgálat. Még közelebbről: Azok, akik megbüntetik a szabálytalan autósokat. Ettől a szolgálattól kapott értesítést Szijártó László, ismertebb nevén a jó LaciBetyár. Az ő autóját kapták, a rendőrség szerint gyorshajtáson, nemrégiben egy éjjel. Ilyenkor a rendőrség a saját honlapján "mutatja meg" a bizonyítékot, azaz a helyszíni fotót, ahová az ügyiratszámmal és a rendszámmal lehet belépni.
A rendőrségi oldalon láthatjuk kocsijának a rendszámát is. csakhogy ez a valóságban nem ott helyezkedik el. "Igaziból" a Kárpátia pálinka felirat fölött van, ahogy ezt a másik, nem a rendőrség készítette képen is láthatjuk. A rendszámot egyszerűen oda montázsolták az autó hátuljára. Tehát a rendőrség fabrikált, (?)megváltoztatta a valós képet, majd kiküldte a büntetést..."Részletesebben itt olvashatod!

                                                     A "trafipax" kép és az eredeti !
                                                  
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.