Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. január 25., péntek

Tarthatatlan állapotok Konyáron az általános iskolában ...

Egy konyári általános iskolai történelemtanár fejti ki igencsak szélsőséges(?)nézeteit egy videó felvételen, melyen arról beszél: fél megütni a gyerekeket, de semmi más nem használ, csak a fizikai erőszak.

Vígh Szilárd kijelenti: a cigány gyerekek nemcsak mocskosak, hanem büdösek is, ráadásul kezelhetetlenek, és semmi más nem használ, csak a fizikai erőszak. Van két-három kivétel, akik tehetségesek, de az elsöprő többség egyszerűen hülye - mutat rá.
"Hogy párszor, csak hát félek én is megütni, mert nehogy a csigolyája eltörjön. Félnék, csak hát sokszor nem tudsz mit csinálni, ki nem küldheted óráról, térdepeltetni eszedbe ne jusson, az igazgató nem engedi, jó, néha muszáj. Olyan, hogy egyes, vagy szaktárgyi figyelmeztető, az abszolút nem használ, tehát csak a fizikai erőszak. Azért párszor nekem kellett, és utána már helyrerázódott a dolog" - hangzik el a konyári általános iskola tanárának a szájából a YouTube-ra feltett videón.
Hivatkozás; Itt

Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. A kolléga valós problémát mond el,de ebben a mai rendszerben ezt nem lehet következmények nélkül tenni!
    Érdekes cikket írt egy másik kolléga is amit belinkeltem. Olvassák el,nagyon tanúságos !

    Én sem merem kiírni a nevem! Ez van.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.