Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. január 16., szerda

Titkolja a kormány...

...honnan jönnek az új állampolgárok?
 Nem hajlandó kiadni a kormány a kedvezményes eljárással 2011 januárja óta honosított új magyar állampolgárokra vonatkozó részletes statisztikai adatokat. A hvg.hu hétfőn fordult közérdekű adatigényléssel a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumhoz (KIM), amely szerdán azt közölte: „a kért adatok előkészítés alatt álló kormánydöntés megalapozását szolgálják”, ezért nem nyilvánosak.
A hvg.hu azt kérte a KIM-től, hogy szolgáltasson adatokat arról, az elmúlt két évben hányan kérelmezték a 2010 májusában módosított állampolgársági törvény alapján a kedvezményes honosítást, illetve közülük hányan kapták meg a magyar állampolgárságot. Azt is szerettük volna megtudni, hogy mi a kérelmezők eredeti állampolgárság szerinti megoszlása, vagyis mely országból pontosan hányan kértek magyar állampolgárságot.Részletesen itt! :hvg.hu  
És érdekességként ami itt olvasható gondolom semmi köze hozzá? 
Szerk; Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.