Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. február 10., vasárnap

"Barátok közt" ?
 Az RTL klub volt szereplője a Barátok közt Berényi Andrását játszó, a sorozatból nemrég távozó R. Kárpáti Péter diszkókban haknizik kollégájával, Szőke Zoltánnal, ahogy az a napokban megírtuk. Ennek híre robbantotta ki a csatát, Németh Kristóf, a szappanopera egykori Kertész Gézája ugyanis a Játékszín igazgatójaként elmondta, megdöbbentette a hakni híre, de nem hívná fellépni volt munkatársát." Azok a színészek, akik nálunk dolgoznak, mint például Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Szulák Andrea, a szakma legjobbjai. A közönségünk pedig egy nagyon igényes, belvárosi közönség" - nyilatkozta akkor a témában.
R. Kárpáti Péter nyílt levélben reagált a fenti mondatokra, melyben sajnálatát fejezi ki, hogy egykori kollégájának még nem volt alkalma képet alkotnia színpadi működéséről, egyúttal meghívja őt előadására, melyben Darvas Iván egykori szerepét játssza. "Ha megtiszteled jelenléteddel az előadást, egészen biztos, hogy szakmaiságomról nyilvánított véleményed kevésbé lesz hiteltelen." - áll R. Kárpáti levelében.
Németh Kristóf válaszában örömét fejezte ki, hogy volt kollégája ismét színházi szerepet vállalt, és hogy közvetve ő is közrműködhetett annak népszerűsítésében. Hozzátette, szívesen látja ő is R. Kárpátit a Játékszínben. Nézőként. (?) -olvasható a Nők lapja online oldalán
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.