Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. február 7., csütörtök

Biztos van aki ismeri.


Olvasói levél.
"A "fiatal" a videón ugyan bemutatkozik,de elárulom K.Györgyről van szó. Aki szokott járni Hajdúsámsonban a Dózsa ÁBC előtt nap mint nap megtalálja és könnyű ráismerni mert úgy kezdi az ismerkedést,hogy "vóna egy cigije"? 
A srácok akik készítették a videót és feltették a megosztó oldalra elég humorosra vették a figurát pedig talán nem is annyira az.
Ez a harmincegy éves ember vele született nagyot hallásban szenved-de elképzelhető még más betegsége is- ami sajnos nagyon szomorú. Eddig még egy percet nem dolgozott -lehet nem is tudna-de a tavalyi évben leszázalékolták,rokkantsági nyugdíja hatvanötezer forint.
(Ezt pontosan tudom mert a saját szememmel láttam a papírt amikor az ÁBC előtt dicsekedett vele mindenkinek!)

Nem bántásképpen és nem irigységből mondom csak halkan jegyzem meg itt az esély egyenlőségre utalva,hogy tudok olyan idős emberről itt a Sámsonkertben aki negyven egynéhány ledolgozott év után ötvennyolcezer forinttal vonult nyugdíjba...
És itt nyitva hagynám a kérdést hogy önök és az olvasók is a saját meggyőződésük szerint vonják le a következtetést !" 
-olvasható Szalai Gábor sámsonkerti olvasónk levelében,amit a magazinunknak küldött és az alábbi videóra hívta fel a figyelmünket.
Köszönjük a levelet.

 
Szerk:Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.