Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. február 20., szerda

Bukta az RTL a bulizó fiataljait.

 
 Foto;RTL

Az utóbbi évek legnépszerűbb tévés műfajai, a valóságshow-k és az úgynevezett scripted realityk voltak, így joggal számíthatott sikerre az ezek szellemében készült Éjjel-nappal Budapest esetében az RTL Klub. Az első hét után azonban a nézőket nem hozta lázba a műsor.
A saját gyártású műsorok kapcsán eddig meglehetősen sikeres volt az RTL Klub, akár tehetségkutatók, akár vetélkedők, akár realityk kapcsán. Az elmúlt években a csatorna ilyen jellegű programjai gyakran 30 százalékos közönségarány felett teljesítettek, de az RTL esetében átlagos 25-28 százalékos arányt szinte mindig el tudták érni.

Úgy tűnik, vagy a promócióval, vagy a koncepcióval volt ezúttal gond, de a nagy dobásnak szánt Éjjel-nappal Budapest nemhogy felfele nem tudta húzni az RTL Klub számait, de jelentősen rontotta a hétköznapi mutatókat. Ráadásul az első héten több alkalommal is túlszárnyalta a nézettségi versenyben a Családi titkok, így az elmúlt hónapokban rendszeresen tapasztalt hétköznapi totális RTL-dominancia ezúttal megtört. Az RTL Klub gyorsan reagált is a történtekre, a műsort ugyan nem szüntetik meg, ám felcserélik a Fókusszal: a magazinműsor így 7 óra után kezdődik, míg a reality 8-tól látható.
A csatorna természetesen arra is használja a lépést, hogy a magazinműsorban erősen tolja a fiatalokat-olvasható az mfor.hu oldalon 
Szerk;Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.