Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. február 12., kedd

Ejnye-bejnye...

"Nem szabtak ki büntetést a "Gyermekgyilkosságok önvédelemből?" feliratú táblánk összetörése miatt!"  -Írja Novák Előd a Jobbik alelnöke facebook oldalán.

"A bíróság úgy ítélte meg, hogy büntetés kiszabása helyett a figyelmeztetés alkalmazásának kellő visszatartó hatása várható." Így az agresszor Halász Róbert megússza a transzparensünk összetörését, míg ellenem rendzavarás miatt folyik eljárás (miután mentelmi jogomról természetesen lemondtam), pusztán azért, mert a "Gyermekgyilkosságok önvédelemből?" feliratú táblával mertem megjelenni családommal az izraeli nagykövetség melletti szimpátiatüntetésen."

"Aki Gyurcsány Ferencet paradicsommal dobta meg, nemrég - bár még nem jogerősen - egy év börtönbüntetést kapott garázdaság bűntette miatt. Ezt a "kirívóan közösségellenes, erőszakos magatartás" definíciót nyugodtan ráhúzhatták volna arra a" folytatás itt olvasható!

És a bírósági döntés előzménye ITT  található!
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.