Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. március 7., csütörtök

Súlyos baleset...

...történt délután Sámsonkert közelében! 

További képek ITT!

A HAON információi szerint egy ezüst színű Suzuki haladt a 471-es számú főúton Debrecen felől Hajdúsámson irányába, amikor is Sámsonkertnél egy márkatársa előzésébe kezdett. A manővert azonban már nem sikerült befejeznie az autó vezetőjének, mivel szemből egy másik jármű érkezett, így a kormány félrerántva lehaladt az úttestről, majd fejtetőre állva az árokba borult.
A balesetben az autót vezető középkorú férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. A rendőrség vizsgálja az eset pontos körülményeit.
(A baleset helyszíne az Aqua Plastech kft. bejáratát elhagyva -Hajdúsámson felé- történt a város táblától négyszáz méterre a beláthatatlan kettős kanyarban,ahol végig záróvonal van.Ebből azt a következtetést lehet levonni,hogy az autó vezetője a záróvonalat átlépve egy beláthatatlan kettős kanyarban előzött,így következett be a súlyos baleset ! -a szerk.)
Szerk:Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.