Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. március 7., csütörtök

A ByeAlex-jelenség.

Ezt a cikket Török Gábor politikai elemző blogján olvastam és nem is annyira a tartalom érdekessége,hanem inkább az első komment tényszerűsége és lényegre törő (talán a mai világban túl  bátran kimondott igazsága?) tűnt fel ! 

 "Akit érdekel, hogy milyen a világok találkozása, nézze meg ezt a felvételt. Azon a sajtótájékoztatón készült, ahol a nézők szavazatával nagy meglepetésre dalversenyt nyert antisztárt – akinek antisztársága miatt a magyar média egy részében máris a „flegma” lett az állandó díszítő jelzője -  próbálja meg számon kérni a hazai bulvárújságírás egyik felháborodott képviselője. Nem kell megijedni: nem fogok zenekritikát írni (annak ellenére sem, hogy nekem tetszett „ez a dal”), sőt, talán még azt is sikerül elkerülnöm, hogy nagyon messzemenő következtetéseket vonjak le ByeAlex sikeréből. Valamit azonban látni kell: az emberek egyre inkább vágynak arra, hogy valaki nagyon más legyen – vagy legalább annak látsszon. S ha igaz ez a celebek és a sztárok világára, vajon miért ne lenne az a politikusok esetében?".... A teljes írás itt olvasható.


És a comment:

" inreallife 2013.03.06. 22:59:54
gábor leírom rövidebben. a legjobb 4 közé jutott egy néger, egy cigány, egy buzi és egy szerencsétlen lúzer. a szerencsétlen lúzer nyert, hatalmas protestszavazatmennyiséggel. mondhatni 2/3-DAL.
szóval nem emlékeztet ez valamire? és mindebből mi következik? szerintem az évszázad égése... és ez is emlékeztet valamire... " 
(Ahogy várható volt,azóta a természetesen a kommentet törölték az oldalról,erre előre gondoltam,ezért mentettem le ide! ) (2013.03.08)
Szerk:Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.