Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. március 29., péntek

Hajdúsámsoni a betörő!

Elfogta a rendőrség 2013. március 27-én azt a 24 éves férfit, aki az elmúlt egy hónapos időszakban – Debrecen egész területén – ún. besurranásos lopásokat követett el,olvasható a Haon oldalán.

 kép:haon

A férfi nem válogatott. Ahol a tulajdonosok a lakások, családi házak nyílászáróit nem megfelelően zárták be, oda bement, majd az ott található és könnyen mozdítható értékeket (készpénz, laptop, bankkártyák stb.) magával vitte. Az elfogott gyanúsított a kihallgatása során 13 bűncselekmény elkövetését ismerte el.
Volt olyan hely például, ahol az alvó tulajdonos mellől tulajdonította el az értékeket. A Debrecen területén tevékenykedő besurranót a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatása indítványozására.
B. Roland hajdúsámsoni lakos ellen nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás.
Szerk:Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.