Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. március 3., vasárnap

Te tudtad?...

...hogy,létezik egy fájlkereső, amely a net legmélyebb bugyraiban kutat és az internet legmélyebb "titkaiból" áshatunk elő állományokat a FindThatFile nevű internetes szolgáltatás segítségével. Dokumentumokra, audió- és video-anyagokra, szoftverekre, sőt bittorentekre is rákereshetünk a segítségével.


Óvatosságra viszont itt fokozottan szükség van, hiszen leásunk az internet nem mindig hófehér szegleteibe is. Az állományok egy részét a szolgáltatás vírusvizsgálatnak is alávetette (ezt jelzik is), azonban erre nem mindig került sor, ráadásul időnként elég fura oldalakra is eljuthatunk, tehát igen csak szükség van az önmérsékletre, ha védeni szeretnénk gépünket!

Ezzel együtt kellő figyelemmel és körültekintéssel olyan különlegességekre is rábukkanhatunk a kereső segítségév el, amelyet a Google talán fel sem fedett, vagy felfedett, de ott lapul valahol egy hátsó oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.