Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. április 19., péntek

Miért csak akkor van felháborodás, amikor Amerikában halnak meg ártatlanok?

"A nyugati világ politikusaitól már nem várható őszinte szó? A bostoni terrortámadással kapcsolatban is Irán vallási vezetője, Ali Khamenei ajatollah mondta ki az igazságot.

 "Az iszlám elveiből következően az Iráni Iszlám Köztársaság elítél mindenfajta robbantást, elítéli az ártatlanok gyilkolását, történjen az Bostonban vagy Pakisztánban, Afganisztánban, Irakban vagy Szíriában" - jelentette ki Ali Khamenei ajatollah az iráni hadsereg parancsnokai előtt elmondott beszédében szerdán."

A vallási vezető beszédében hangsúlyozta: “Az Egyesült Államok és az emberi jogok úgynevezett szószólói mélyen hallgatnak, amikor embereket mészárolnak le Pakisztánban, Afganisztánban, Irakban vagy Szíriában, de éktelen lármát csapnak, miután bombák robbannak az Egyesült Államokban.”

Khamenei ajatollah súlyosan ellentmondásosnak nevezte az USA és szövetségesei hozzáállását az emberi jogok kérdéséhez. A vallási vezető szerint a nyugati hatalmak az Iszlám Köztársasággal szemben is „teljesen ésszerűtlen” politikát folytatnak.
“Miféle logika ez? Ha gyermekeket és nőket gyilkolnak az amerikaiak Afganisztánban és Pakisztánban, ha Irakban és Szíriában az USA, a Nyugat és a cionisták által támogatott terroristák tragédiákat idéznek elő, mindez nekik nem probléma. De ha történik egy robbantás az USA-ban vagy valamely más nyugati államban, akkor az egész világnak meg kell fizetnie az árat ezért?” – tette fel a jogos kérdést az Iráni Iszlám Köztársaság vallási vezetője."
Perge Ottó – Press TV nyomán
Forrás; ITT 
Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.