Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. április 17., szerda

Aternatív Táncsics-díjat...

... adományozott az Emberiseg.hu Szaniszló Ferencnek,írja a civishir.hu.

"2013. április 15-én, egy hónappal a Táncsics-díj átadása és visszavonása után civilek egy csoportja és az Emberiseg.hu tévénézők és civilek ezreinek nevében átadta Szaniszló Ferencnek az Alternatív Táncsics-díjat, amelyet biztosan nem von vissza senki." - olvasható a portálon, mely fotókat is közölt az alternatív díjátadóról.

"Amint arról beszámoltunk, Szaniszlót Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának első embere tüntette ki a Táncsics-díjjal, de a miniszter később visszakérte a díjat, elmondása szerint nem volt tisztában a televíziós tevékenységével.

Szaniszló műsora, a Világpanoráma miatt a Médiatanács 2011 szeptemberében ötszázezer forintos bírságot szabott ki az Echo TV-re, miután Szaniszló a cigányságról, cigányterrorizmusról, és az őket bátorító „náci liberálisokról” értekezett, akiknek egyetlen céljuk, hogy az „ingyenélő emberszabásúakat a magyarokra uszítsák.” Máskor"... tovább itt!
Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.