Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. április 27., szombat

Az "Evolúció" végnapjai... ?

A fiú- és a lányöltöző mellett "semleges neműt" alakít ki egy svéd középiskola, hogy zavartalanul tudjanak ruhát váltani azon diákjai, akik "nem érzik magukat egyértelműen fiúnak vagy lánynak", illetve azok, akik egyedül akarnak öltözködni.

Az öltöző csupán fülke, mindössze egyszemélyes. A tanintézet Stockholm egyik peremkerületében van, amely liberalizmusáról közismert. A "nemsemleges" öltöző kialakítását a diákok kezdeményezték. 
Camille Trombetti, a diáktanács tagja szerint az iskolában elég számban van nemi identitásában határozatlan (?) diák ahhoz, hogy létjogosultsága legyen a semleges nemű öltözőnek. A fülkét május 6-án avatják fel - adta hírül a The Local című svéd lap.

(Erről egy vicc (?) jutott az eszembe: A kórházban megszületik a gyerek,az apa kérdezi az orvost,doktor úr fiam vagy lányom született ?...Ejnye de türelmetlen apuka!...majd eldönti ő maga 18 évesen !)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.