Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. április 3., szerda

Bukás a a Windows 8 ?

Továbbra is alig terjed a Windows 8, a Net Applications által nyilvánosságra hozott számok alapján az operációs rendszert öt hónappal a hivatalos megjelenése után a Windowst választó internetezők kevesebb mint 4 százaléka használja - ennél még a Vista is jobban állt a maga idejében. 
     
Öt hónappal a megjelenése után sem tudott számottevően javítani elterjedtségén a Windows 8, derül ki a Net Applications által nyilvánosságra hozott számokból. A vállalat világszerte több mint 40 ezer weboldal látogatottsági adataiból gyűjti össze használati statisztikáit a böngészőkre és operációs rendszerekre.
5 hónap, 3,6 százalék
A 2013 márciusi adatok szerint a Microsoft legújabb operációs rendszerét a Windowst választóknak mindössze 3,6 százaléka használja - hogy ez öt hónappal a megjelenést követően mennyire alacsony érték, azt jól jellemzi, hogy még a szakma által bukásnak elkönyvelt Windows Vista is 5 százalékig jutott ugyanennyi idő alatt, a Windows 7 pedig már 10 százalék felett járt. 
Magyarországon még ennél is gyengébben teljesít a Windows 8: a Gemius Rankings webhasználati statisztikái szerint itthon 2,06 százalékos a részesedése az összes netező körében, ami a Windowst választók tekintetében 2,2 százalékot jelent.
Jelenleg a Windows 7 esélyesebbnek tűnik a Windows XP vállalati leváltására, pedig a Windows 8-ba több olyan technológia is került, ami a vállalati használatot segíti.
Hivatkozás; itt
Szerk:Barta P.      

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.