Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. április 15., hétfő

Egy érdekes olvasói levél...

"Sziasztok.
A napokban egy érdekes emailt kaptam,aminek történetét szerintem nem árt ha a széles nyilvánosság is megismerné, szeretném ha megosztanátok.

Történt anno,hogy szükségem lett volna egy dokumentumra amit sehol nem tudtam megszerezni,majd idővel egyik kollégám felhívta a figyelmemet,hogy egy magán torrent oldalon találkozott vele amit én kerestem.
Nos szabad-nem szabad felkerestem az oldalt,igen ám de belépni csak regisztrációval és email cím megadásával lehetett.
Hát üsse kavics beregisztráltam,jött is a válasz üdvözlet érezd jól magad stb...stb.Meg is találtam amit kerestem örűltem mint majom annak a bizonyos dolgának.
Telt múlt az idő,és már el is feledkeztem róla hogy hová regeltem annak idején.Majd egyszer csak feltünt,hogy a posta fiókomba naponta csak egyre többször jönnek a kéretlen levelek.Először nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki mikor egy alkalommal jött egy mail attól a torrent oldaltól ahová én régen regisztráltam.

Küldő:webmaster@....hu,és a szöveg;"Mivel a...hu torrent oldal az érdektelenségetek miatt megszünt,e-mail címeteket eladtuk.Szevasztok! ....tulajdonos." Gondolom jó pénzért.

Tanuljon mindenki ebből a kis történetből,hogy kinek hová milyen adatokat ad meg !
Nyitrai T."
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.