Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. április 30., kedd

Gyerek akart robbantani Sámsonkertben !

A bejelentést követő tíz percben azonosították a rendőrök azt a telefonálót, aki nyilvános fülkéből hívta fel a hajdúhadházi kapitányság ügyeletét hétfő délután azzal, hogy bombát robbant a sámsonkerti Fő utcán – tájékoztatott kedden Vezendi Jánosné rendőrségi szóvivő. 

Az alezredes elmondta: a járőrök a fülke közelében egy 10 éves helyi fiút találtak, aki elmondta, ő telefonált és csak viccnek szánta. A gyereket a rendőrök hazavitték a szüleihez.
Kedd délelőtti meghallgatásán az is kiderült, hogy ő volt az, aki április 3-án a hajdúsámsoni iskola robbantásávalviccelődött” szintén telefonos bejelentés útján. Hozzátette: nagyon megbánta a történteket. Az ügyben közveszéllyel fenyegetés miatt indult nyomozás.
Bár a gyermek életkora miatt elkerüli a büntetőjogi felelősségre vonást, tette nem marad következmények nélkül: a rendőrség értesíti az illetékes jegyzőt és a gyámhivatalt, ők pedig szükség esetén akár az intézeti elhelyezését is kezdeményezhetik.
 Haon információ.
Szerk;Barta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.