Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. április 3., szerda

Óriási drágulás !

Csaknem 70 százalékkal emelkedett a kötelező biztosítás díja a tavalyi akciók után, de ez nem a biztosítókon múlott - derül ki a Netrisk felméréséből. 
Az év végi kampányban tapasztalt 11 700 helyett átlagosan 19 800 forintért kötöttek kötelező biztosítást az autósok az idei első negyedévben – derül ki a Netrisk legfrissebb adataiból. A 69 százalékkal magasabb átlagos díjszint mellett az erre jogosult autósoknak mindössze 12 százaléka élt a biztosításváltás lehetőségével. Ugyanez az arány a legutóbbi kampány időszakában 28 százalék volt. 

Az évközi, átlagosan 69 százalékkal magasabb díjak nem a biztosítók időközben végrehajtott tarifaemelésének következményei. Az egyik ok az, hogy év közben jóval nagyobb azok aránya, akik új belépőként, vagy egy további autó megvásárlásakor A0 kategóriában kötnek kötelező biztosítást. Másrészt kampányon kívül látványosan csökken az autósok figyelme a váltás, és az azzal járó megtakarítás lehetősége iránt. Pedig megéri odafigyelni, mert magasabb díjszint mellett a díjkalkulációval megspórolható összeg nagysága is jelentősen növekszik. 
Szerk:Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.