Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. május 2., csütörtök

A rendőrökre is rátámadt...

...május elsején délután a szikigyakorban egy 28 éves debreceni férfi.

Csendháborítás miatt május 1-jén délután már második alkalommal intézkedtek a debreceni rendőrök egy hangoskodó társasággal szemben a debreceni Szikigyakorban. Nem csak a hangoskodás miatt mentek ki a rendőrök, hanem azért is, mert egy férfi arról tett bejelentést, hogy a hangoskodók egyike bántalmazta.
A bántalmazó a bejelentést követően a helyszínre érkező, intézkedő rendőrökre is rátámadt, egy gumilövedékes fegyverrel rájuk lőtt. A 28 éves debreceni férfi ellenszegülését csak testi kényszer és kényszerítő eszköz alkalmazásával lehetett megtörni. Mint kiderült a férfi nem csak ittas volt, de az alkalmazott kábítószer gyors teszt is pozitív eredményt mutatott.
A Debreceni Rendőrkapitányság E. Norbert 28 éves debreceni gyanúsítottal szemben súlyos testi sértés bűntett kísérletének, valamint kábítószerrel való visszaélés bűncselekmény miatt folytat eljárást, míg ezzel párhuzamosan a Debreceni Nyomozó Ügyészség a férfi őrizetbe vétele mellett, hivatalos személy elleni erőszak miatt indított eljárást...-olvasható a civishir portálon.
Szerk;Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.