Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. május 2., csütörtök

Andy Vajna elveszi Damu Roland "exét" !?

Andy Vajna (68) és Palácsik Tímea hivatalosan is összeköti az életét. A producer és Tímea kapcsolata másfél éve kezdődött, de akkor még senki nem sejtette, hogy egy ilyen romantikus történet lesz belőle.

Először a Berlini Filmfesztiválon, a Berlinalén „buktak le”, ahol együtt jelentek meg. Néhány hónappal később Timi egy hatalmas gyémántgyűrűt kapott Vajnától, mégis cáfolta a hírt, hogy a producer eljegyezte volna. Úgy tűnik, ezt az örömteli eseményt a fiatal lány csak nem akarta megosztani a nyilvánossággal, mert mint azt a Blikk megtudta, Vajna és Palácsik Tímea most már az esküvőre készül.
Eddig sokan kételkedtek abban, hogy ennek a kapcsolatnak lehet jövője, főleg a hatalmas korkülönbség miatt, de az esküvő ténye azt bizonyítja, hogy a szkeptikusok tévedtek. Vajna komoly érzelmeit az is jól bizonyítja, hogy előző barátnőinek – Dobó Katának és Tóth Évának – nem kérte meg a kezét.
A blikk.hu (ahol tovább olvashatsz róluk...) Andy Vajnát is megkérdezte, aki továbbra sem akar a magánéletével kapcsolatban nyilatkozni, de nem cáfolta az esküvő tényét! 
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.