Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. május 11., szombat

Bünteti a Disney is Magyarországot !

Az origo.hu-n olvasható hír szerint a Disney stúdió filmjeit itthon, legjobb esetben is csak az amerikai premier után csak 1 héttel mutatják be. Az eltolt vetítés oka állítólag az, hogy a Vasember 3 című filmet már a premier napján felvették az itthoni moziban és feltöltötték az internetre, elérhetővé téve a film első kalózverzióját a világon. A nagyobb baj valószínűleg nem az esetleges magyar bevételkiesés, hanem az, hogy így elősegítették a film kópiájának nemzetközi terjedését.
 
(Mert ugye minden a profitról szól! Azért nem egy hónap vagy több mert akkor már sokan meg sem néznék a moziban a filmet , egy hét viszont még elenyésző és vajon miért csak a 10 milliós Magyarországon statuálnak példát miért nem a 300 milliós Oroszországon ? ja hogy ott már jelentős lenne a bevétel kiesés a késleltetés miatt !? -a szerk.) 

Az eddigi információk alapján az összes Marvel és Disney által közösen gyártott képregényfilmet is késve fogjuk ezentúl megkapni, így próbálják megelőzni a forgalmazók, hogy a leleményes magyar warezesek kiszivárogtassák a filmeket. Az első ilyen premier csúsztatás a Szörny Egyetem lesz, ami június 20. helyett június 27-én fog debütálni itthon.

Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.