Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. május 17., péntek

"Csóró" Gerendás !

"Nagy visszhangot váltott ki Gerendás Péter nyílt levele, amelyben azt írta, anyagi okok miatt elhagyja Magyarországot. A művész drámai írásának ellentmond, hogy Budapesten egy többmilliós Lexus volánja mögött kaptuk lencsevégre...

(Kép;BorsOnline)

 Csúnyán leégett Gerendás Péter. Az ötvenhét éves művész Székhelyi Józseffel közös zenés előadására készült szerda este, ami – nincs mit szépíteni – megbukott.

Munkatársaink is kíváncsiak voltak a Közérzeti napló című műsorra, de a nyolc órára hirdetett kezdés után negyedórával az intézmény vezetője közölte velük, hogy a programot törölték. Nem érti, miért, de gyakorlatilag senki nem vett a 2300 forintos jegyekből, amit alátámaszt, hogy a személyzeten kívül kollé­gáink sem nagyon találkoztak senkivel.
Úgy tudjuk, a színházban – mely hatvan személy befogadására alkalmas – hasonló eset még nem igazán fordult elő. Sőt, gyakorlatilag telt házzal futnak meghirdetett estjeik. A művészek is tisztában lehettek ezzel, hisz kínosnak érezvén a szituációt, azonnal távoztak a helyszínről.
Ám munkatársainknak az utolsó pillanatban még sikerült elcsípniük az utcán zavartan toporgó Gerendást. Sajnos a beszélgetés közléséhez nem járult hozzá, de láthatóan feszengett a helyzet miatt, aminek okát talán ő maga sem értette.
A kilencgyerekes (?) művész egyébként húsvétkor került az érdeklődés középpontjába, amikor közösségi oldalán nyílt levélben vallott sanyarú életkörülményeiről, egyúttal bejelentve, hogy külföldre távozik"...olvasható a BorsOnline oldalán.
 Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.