Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. május 23., csütörtök

Gáspár Győző, "roma" mozifilmet rendez !?


 Kép: ujasz.online

"Gáspár Győző régóta dédelgetett álma vált valóra, a rapper ugyanis súlyos milliókat (45) nyert el különleges pályázatával. Hamarosan filmvászonra viszi a Rómeó és Júlia roma változatát, mely egyben megdöbbentő  pillanatokat is tartogat a nézőknek!

Értesüléseink szerint (új ász) Gáspár két éve adta be pályázatát a Rómeó és Júlia roma filmváltozatának megrendezésére, és most már biztos, hogy a Romantic egykori frontembere megnyerte a pályázati pénzt, így nekiláthat a forgatásnak. 

A Gáspár család feje ebben a 90 perces mozifilmben szeretné megmutatni országnak-világnak, (mind a nyolc?általános iskolájával-a szerk.) hogy bizony rejteget számára sikereket a filmipar is.(...nem csak a NAV !)
A nem mindennapi alkotás cselekménye valóban izgalmas perceket kínál majd a nézőknek, hiszen a tervek szerint a történet igazodik a roma kultúrához: cigány verekedések, átkok, temetési szertartás is lesz benne, sőt híres roma származású színészek, énekesek játsszák majd a főszerepeket.!"
...a folytatás itt olvasható!

Szerk:Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.