Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. május 15., szerda

Hivatalos: ingyen frissítésként érkezik a Windows 8.1 !

Windows 8 felhasználók számára ingyenesen elérhető lesz a nyár végén esedékes 8.1-es verzió - jelentette be ma a Microsoft. A frissítésként aposztrofált új szoftver fejlesztése során a cég hallgatott a felhasználók visszajelzéseire, de egyelőre nem tudni biztosan, hogy mi változik majd.

Mit ad a Windows 8.1?
A Windows Blue, vagy immár hivatalos nevén Windows 8.1 a tavaly kiadott Windows 8 módosított újra kiadásának tekinthető. A rendkívül hangos felhasználói visszajelzéseknek és a hideg piaci fogadtatásnak betudhatóan a Microsoft számos ponton változtat a rendszer működésén, a Modern felületet pedig konzisztenciájában, használhatóságában javítja. 
 A pontos módosításokról nincs rendelkezésre álló hivatalos információ, a kiszivárgó félkész szoftver és belsős értesülések szerint lazul a Modern felület kötelező jellege, és részben (vagy egészben) kikerülhető lesz. Nincs kizárva, hogy visszatérhet hagyományos formájában a Start menü és bejelentkezés után is azonnal az Asztal jelenne meg, ezzel a Modern felület teljesen háttérbe szorulna a hagyományos PC-ken.-olvasható a hwsw.hu oldalán.
Szerk;Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.