Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. május 3., péntek

Kábeltolvaj,ropogósra sülve.

Ropogósra sült két román "fiatal" kábeltolvaj egy közép-olaszországi elhagyatott gyárban, mert nem tudták, hogy a vezetékek továbbra is az egyik áramellátó hálózatára vannak csatlakoztatva.
Fogalma nem volt a két román fém(hulladék)-tolvajnak, hogy az elhagyatott gyár területén lévő vezetékek továbbra is rá vannak csatlakoztatva a közép-olasz Pomezia magasfeszültségű hálózatára, ezért gyanútlanul fogtak hozzá, hogy összeszedjék a transzformátort és jó adag vastag sodrott fémköteget. A 27 éves Petre Toma és a 33 éves Bogdan Stancu pillanatokkal később már csak egy-egy elszenesedett kupac volt az őket ért brutális mértékű áramütés miatt. (Az "olasz áram" is rasszista!?-a szerk.)

A rendőrséget néhány környékbeli értesítette, akik a füst láttán kezdték gyanítani, hogy valami nincs rendben. A két áldozatot a hatóság csak úgy tudta azonosítani, hogy megtalálták az irataikat abban az autóban, amellyel a lopott fémet készültek elszállítani - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.