Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. május 7., kedd

Népbutítás a huszonegyedik században !

A technika villámsebességgel fejlődik, a szabadtéri programokat felváltják a négy fal közti magányban eltöltött, virtuális órák és a televízióból ömlő baromságok bámulása. Életünk bizonyos százalékát valahol a világhálón éljük, postban közöljük, mit ettünk vacsorára és azt is, hogy milyen ruhában tettük mindezt, majd bekapcsoljuk a szuperslim, 3D-s varázsdobozt, és agyunk ajtaját kitárjuk a kereskedelmi műsorok szeméthalmaza előtt. 
A hülyeség pedig ömlik. A nézettség az egekben, a gyakori reklámblokkokkal tarkított adások gyártói pedig zsíros bankókkal röhögnek a markukba. 
Még hogy szemétből nem lehet várat építeni? Dehogynem lehet! 
Élő példa erre a több, mint tíz éve futó, Barátok közt névre hallgató Dallas paródia, vagy a kórházsorozatnak csúfolt, mára a terror minden válfaját bemutató Jóban-rosszban agyrém. De, ha mindez még nem lett volna elég, az Esti Híradó és Berényi Miki bárgyú vigyora közé beszúrnak egy végképp értékelhetetlen és értelmetlen, ifjúsági tévés tragédiát, az Éjjel-nappal Budapestet.

(Persze a jóérzésű felnőtt elkapcsol, de mi a helyzet az alig tizennégy esztendős, otthon hagyott kiskamasszal? Még a végén elhiszi, tényleg ilyen a világ!)
 

Ha bárkinek megfordult a fejében eme 'remekmű' fogyasztása közben, hogy valóban így élnek a pesti fiatalok és tényleg ennyire félelmetesen ostobák, akkor gyorsan kapcsolja ki készülékét és felejtse el, amit látott, mert ha léteznek is efféle vegetatív módon élő egyedek, azért - hála égnek - nem ők képviselik a nagy átlagot kis hazánkban. Mint ahogy Amerikában sem mindenki Paris Hilton.
Az a fájdalmasan hosszú fél óra, vagy huszonöt perc, amiben a rögtönzött és sokszor zagyva megnyilvánulások összefüggéstelen füzére vonaglik fel és alá, leírhatatlan és kibírhatatlan. Az duplán rúgja hasba az egyébként is gyomorpanaszos színvonalat, hogy a műsorkészítők egy facebook sablonlevélben vadásszák a színészeknek csúfolt, szerepelni vágyó statisztákat...A teljes írást elolvashatod a forrás postban.
Megosztotta;Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.