Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. május 26., vasárnap

Oroszországban oroszok élnek!

Papp E....sámsonkerti olvasónk küldte Orbán Viktor Facebook oldaláról az alábbi linket és hívta fel rá a figyelmünket annak tartalmára!    (Köszönjük,érdekes!)
Vlagyimir Putyin beszéde az Orosz Dumában!

                                        Szó szerint idézem:
"Oroszországban oroszok élnek. Ha bármely kisebbség bárhonnan, Oroszországban akar élni, itt dolgozni és Oroszországban lenni, beszélnie kell oroszul, és tiszteletben kell tartaniuk az orosz törvényeket. 
Ha inkább más törvényeket, tisztelnek, akkor azt tanácsoljuk, nekik, hogy menjenek azokra a helyekre, ahol ez az állami jog. Oroszországnak nem kellenek ezek a kisebbségek. Ezeknek a kisebbségeknek, kell Oroszország, és nem adunk nekik kiváltságokat, ne próbálják megváltoztatni a törvényeinket, hogy illeszkedjen az ő vágyaikhoz, nem számít, mennyire hangosan kiabálnak "hátrányos megkülönböztetést"!
Jobb ha tanulunk az öngyilkossági statisztikákból Amerikában, Angliában, Hollandiában és Franciaországban, ha túl akarjunk élni, mint nemzet!
Az orosz szokások és hagyományok nem kompatibilisek sok kisebbség primitív kultúrájával. Ez a tiszteletreméltó törvényhozó testület, az új törvények megalkotásánál, az Orosz nemzeti értékeket kell szem előtt tartania, megjegyezve, hogy a kisebbségek, akik ide jönnek nem oroszok! " 
A politikusok a Dumában öt teljes percig, álló ovációval fogadták Putyin beszédét!"
Megosztotta;Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.