Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. május 15., szerda

Rendőrségi hír!

Bankrablás Debrecenbe !


A rendőrség közleménye szerint az ismeretlen elkövető fél egy körül ment be Debrecen belvárosában található egyik pénzintézetébe, (Csapó utca 71. szám alatti  takarékszövetkezeti fiók) az alkalmazottak elmondása szerint fegyverrel fenyegette meg őket és készpénzt követelt tőlük. Az alkalmazottak a pénztárban lévő összeget a fenyegetés hatására átadták,-aki információnk szerint egymillió forintot zsákmányolt- mellyel az ismeretlen férfi a helyszínről elmenekült.
 A rablást elkövető férfi 25-30 év körüli, 175-180 cm magas, 70-80 kg, normál testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét farmernadrágot, sötétszürke alapon, vajszínű vagy krémszínű csíkos, kapucnis pulóvert, fekete cipőt, baseball sapkát viselt.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányág kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrség ingyenesen hívható 107-es illetve 112-es hívószámait vagy tegyen bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán munkaidőben a 06-52-516-400/ 20-66-os telefonszámon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.