Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. május 13., hétfő

Szektás a feleségem!

Felesége és három gyermeke átnéz rajta, ugyanis a családfő nem hajlandó fejet hajtani egy szekta tanításai előtt, amit a többiek szinte feltétel nélkül követnek. Sokáig harcolt a családjáért, ám nem csoda, hogy az elképedt férfi számára betelt a pohár, amikor elvakult felesége azzal az ötlettel állt elő, hogy ha gyermekeit baleset éri, nem kaphatnak vért!

Róbert felesége csaknem húsz évvel ezelőtt csatlakozott a sokak számára különc tanokat hirdető szervezethez, a családi idillt azonban csak az elmúlt egy évben kezdte mérgezni a szekta.

– A családtagjaim levegőnek néznek. Nem szólnak hozzám, megesik, hogy nem is köszönnek. Közös fedél alatt élünk, mégis úgy érzem magam, mintha láthatatlan lennék. Egy banánt sem fogadnak el tőlem a gyermekeim, egyszerűen hátat fordítanak – panaszolta a családapa, aki úgy döntött, a nyilvánossághoz fordul, hogy lerántsa a leplet az adott szekta pusztító ténykedéséről,olvasható a Blikk oldalán.

Korábban Róbert is csatlakozott a magukat vallási közösségként terjesztő társasághoz, a férfi szemét azonban....tovább itt olvashatod !

Ez a film hasonló esetet mutat be ,de nagyon érdekes és tanúságos!

Youtube forrás. 
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.