Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. május 22., szerda

Újabb bűnöző kerül szabadlábra ! (házi őrizet.)

"Újabb, kegyetlen rablógyilkossággal vádolt szabadul a rácsok mögül abból a bandából, amely védtelen időseket támadott meg országszerte – tudta meg a Blikk. R. Andrásnak mintegy két hét múlva telik le az a négy éve, amelyet ítélet nélkül a rácsok mögött töltött.

 R. András (jobbra) és öt bűntársa idős embereket gyilkolt meg és fosztott ki! /Kép;Blikk/

– Az idősebb R. Elemér és társai ellen indult büntetőügyben az ötödrendű vádlott előzetes letartóztatása június 6-ig tart – erősítette meg lapunknak a Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya. A férfi, aki rokonságban áll a már kiszabadult bűntársaival, R. Elemérrel és R. Henrikkel, szintén Ároktőre térhet majd haza.

Teheti ezt azért, mert az ügyben menet közben bírót váltottak, és egy genetikai szakértői vélemény sem készült el időben, ezért elhúzódott az eljárás. Ezalatt viszont letelt az előzetes letartóztatásban maximálisan eltölthető négy év.
Bár úgy tudjuk, az első csapat szabadulását követő botrány kirobbanása után pillanatok alatt elkészült a DNS-vizsgálat, (amire ugye négy év nem volt elég! /a szerk/) a következő tárgyalást pedig a bíróság csak július 2-re tudta kitűzni. Így R. András kiszabadulásáig már biztosan nem lesz ítélet, utána viszont, ha minden jól megy, már nem kell sokáig húzni (?) az eljárást",-olvasható a blikk oldalán!
Új fejlemények!
Frissítés !
Szerk;Posta S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.