Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. május 1., szerda

Újraindul a celebgyártó !

Szikora és Tóth a sárga földig alázkodik az RTL klubnak a zsűrizésért! (Igaz egy este, egy milláért talán még...hát embere válogatja ! -a szerk.)

Tóth; "-Nagyon régóta vágytam erre. Én azért munkálkodtam már az X-Faktorban, mint mentorsegéd Malek Miklós mellett. Örültem, hogy segíthettem és kikérte a véleményem, most viszont nagyon megtisztelő ez a felkérés számomra, hogy 25 évesen méltónak találtak erre a szerepre, úgyhogy várom. Iszonyatosan fantasztikus dolog lesz, aminek ugyanúgy minden pillanatát meg kell élni, mint egy Szombat Esti Láznak, vagy akármilyen fantasztikus műsornak. Itt azért nagyobb lesz a felelősség és remélem, hogy maximálisan helyt fogok állni. Abszolút hiszek magamban!" - magyarázta a reggeli műsorban Tóth Gabriella.

  Szikora Róbert számára az X-Faktor összességében volt vonzó:
"- A műsornak rajongója voltam, még akkor is, ha nem mindegyiket láttuk, mert mi is dolgoztunk hétvégén, koncertek voltak. És a tehetségnek is rajongója vagyok.
Tóth Gabi nagyon vágyik egy kirobbanó női hangra. Szerinte lehet valaki alacsony, sovány, vagy molett, az energiák az igazán fontosak.
- Ebben a műsorban az a jó, hogy az ember át tudja azt a tapasztalatot adni, amit ő maga szedett össze az évek során" - tette hozzá az R-Go frontembere.
Tóthon és Szikora Róberten kívül Alföldi Róberttel és Geszti Péterrel is találkozhatnak a nézők az X-Faktorban, hiszen ők négyen ülnek majd a tehetségkutató mentori székeiben... 
...olvasható az ujasz.hu online oldalán.
Szerk; Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.