Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. június 7., péntek

Élve temettek el...

...egy férfit a megerőszakolt áldozata sírjába Bolíviában.
Bolívia déli részén egy őslakos közösség tagjai meglehetősen durva módszereket alkalmaznak a bűnözéstől való elrettentésre. (Érdekes megoldás,vajon ez máshol is elrettentő cselekedet lenne a hasonló bűncselekmények elkövetőivel szemben? -a kérdés persze csak költői .-a szerk.)

 Élve temettek el egy fiatalembert egy megerőszakolt és megölt nő sírjába Bolíviai déli részén egy őslakos közösség tagjai, miután felvetődött a gyanú, hogy ő követte el a bűncselekményt.
A rendőrség azzal gyanúsította a 17 évest fiatalt , hogy megölt és megerőszakolt egy 35 éves nőt az ország déli részén fekvő Potosi tartományban, a kecsua őslakos közösség lakta hegyvidéki területen. José Luis Barrios ügyész szerint szerda éjszaka mintegy 200 felháborodott törzsbeli elfogta a férfit, és élve eltemette állítólagos áldozata sírjába.
Egy helyi rádió riportere - aki bosszútól tartva nem árulta el a nevét - elmondta, hogy a gyászolók a nő temetésén megkötözték a gyanúsítottat, bedobták az üres sírgödörbe, majd leeresztették a koporsót, és elföldelték. Másnap lezárták a településük felé vezető utat az oda érkező rendőrök és ügyészek előtt. - magyar hirlap online információ.
Szerk:Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.