Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. június 11., kedd

Gyanúsan korán romlanak el...

...még a neves háztartásigép-gyártók termékei is,olvashatjuk a világgazdaság honlapján.

A genertel.hu direkt biztosító 500 saját ügyfelét kérdezte: a válaszadók 37 százaléka mosógépről, 27 százaléka televízióról, míg 16 százaléka hűtőgépről mondta azt, hogy korábban romlott el a vártnál, azaz a garanciális idő lejárta környékén.
A biztosító szakértői szerint a garancia lejárta körüli meghibásodás oka az, hogy szinte valamennyi háztartási gépben van egy-egy olyan alkatrész - például túlmelegedő kondenzátor, könnyen törő kapcsoló - amely jelentősen lerövidíti az eszköz élettartamát.
(Vagy talán mégis igaz az a feltételezés,hogy létezik a tervezett elavulás "összeesküvés" elmélet,amit ugye eddig sem bizonyítani,sem cáfolni nem tudtak?-a szerk)
A megoldás a háztartási eszköz hétéves koráig kiterjesztett garanciabiztosítás lehet a biztosító szerint.
(Szerintünk meg törvényileg kellene érvény szerezni-mert ugye tudunk mi mindenre törvény hozni- annak hogy a tartós fogyasztási cikk valóban tartós legyen,mert a "tartós"szó nem arra az egy-két év garanciára vonatkozik amit a gyártók biztosítanak a készülékeikre!-a szerk. )

Mivel az igazság fáj a youtubnak igy törölte a videót,de itt még megtalálható!
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.