Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. június 25., kedd

Hihetetlen történet...

...de le van írva,hogy Oláh Ibolya a Megasztár 2003–2004-es év második helyezettje dolgozni fog (?) mert úgy néz ki,hogy "a dal véget ért"! (...hát ezt is megértük,hogy egy "rejtett erőforrás"munkára adja a fejét? Hová jut ez a világ!-a szerk.)

Nem könnyű zenésznek lenni. Ez derül ki a Bors egyik mai híréből, mely azt taglalja, hogy Oláh Ibolya menedzsere lelépett, a szponzorai visszaléptek, így nem tudja elkészíteni új lemezét.
"Sajnos csak a háromnegyedéig tudtuk befejezni, most minden áll, és nem tudom, mikor foghatunk hozzá újra. A stúdiót ki kell fizetni, a hangmérnököt is, szóval vannak még olyan kiadások, amiket finanszírozni kellene, de mivel egyetlen fellépésünk sincs, ezért nincs miből." - fejtette ki a lapnak Oláh, aki csak annyit mondott, szakmát fog tanulni, de, hogy mit, az sajnos nem derült ki.
"Nem kellett sokat gondolkodnom azon, hogy mit tegyek. Új bevételi források után kell néznem, ezért beiratkoztam egy tanfolyamra. Nem szégyen a munka, jó a teherbírásom, tanulok egy szakmát. Még nem szeretném megmondani, mi az, de kétkezi meló."
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.