Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. június 10., hétfő

Ismét lincselni akartak,-most Pocsajon !

Vajon kik?  ITT megtudhatod !

 Óriási rendőri jelenlét volt.
"A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást három pocsaji férfivel (?) szemben.
Pocsaj belterületén egy Létavértes irányából közlekedő személygépjárműnek hajtott egy 6 éves kerékpározó kisfiú, 2013. június 8-án délután. Az ütközés következtében a gyermek elesett. Miközben a jármű vezetője megállt, hogy segítsen a fiúnak, a gyermek közelben tartózkodó rokonai bántalmazni kezdték. A bántalmazásnak a rövid időn belül a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget. Négy személyt állítottak elő a helyi rendőrőrsre, közülük három férfit gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók.
A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság L. László (31), Gy. Tibor (37), Gy. Zoltán (48) pocsaji lakosokkal szemben őrizetbe vételük mellett folytatja le az eljárást, egyben előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására."
Az "eredeti" hír ITT olvasható
Szerk:Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.