Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. június 28., péntek

Június 30-án diktálni kell!

A Debreceni Vízmű Zrt. felhívása a lakossági felhasználók felé.  


A rezsicsökkentések végrehajtásáról szóló törvény alapján lakossági felhasználói körben 2013. július 1-i fogyasztási időszaktól csökkennek a víziközmű-szolgáltatások díjai. A felhasználás korrekt elszámolása miatt kérik a lakossági felhasználóinkat, hogy a június 30-i mérőállásokat, a felhasználó neve, a felhasználási hely címe, és az azonosítószám megadásával közöljék június 30-án. A helyes adatok közlése a gyors és pontos feldolgozást segíti.

A mérőállás bejelenthető a vízdíj számla hátoldalán található elérhetőségeken. A várható nagytömegű adat biztonságos feldolgozásának érdekében arra kérik a felhasználókat, hogy az adatközlést lehetőleg interneten (KATT IDE!), vagy az éjjel-nappal hívható 534-482, illetve 534-483-as, automata üzenetrögzítős telefonszámon tegyék meg. (Az adatközlés más módját is elfogadják).
Amennyiben a felhasználási helyre nem érkezik június 30-i mérőállás, a fordulónapi mérőállást az elszámolási időszak felhasználásának időarányos megosztásával állapítják meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.