Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. június 11., kedd

Levetették a történelmi jelképeket ábrázoló molinót Dunaújvárosban!

 A HÍR:
"A hétvégén lejátszott Dunaújváros-Sopron mérkőzésen a mérkőzés-MLSZ ellenőre a meccs 10. percében felszólította a szurkolókat a DUNAÚJVÁROS feliratú, a város címerét és a történelmi Magyar Királyságot ábrázoló transzparens eltávolítására. Ellenkező esetre a mérkőzés félbeszakítását és súlyos büntetést helyezett kilátásba a klub részére. Történt mindez azon a héten, amikor az ország Trianont gyászolta (kisebb része barackfával ünnepelte), a Nemzeti Összetartozás Napját követő hétvégén."


Az MLSZ embere politikai okokra hivatkozva szedette le a transzparenst, ezzel gyakorlatilag világossá téve azt, hogy ma Magyarországon egyre inkább visszás cselekedetnek számít történelmi jelképeink használata s ezektől való elhatárolódásunk szükséges. (?)
A magyar szurkoló itthon, Magyarországon, magyar város csapatának szurkolva nem függeszthet ki sem árpád-sávos, sem Nagy-Magyarországos transzparenst, mert az nem polkorrekt, mert az sérti az  és itt álljunk meg egy szóra és gondolkodjunk el, hogy mit és kit is sérthet ez valójában. Merthogy nem a magyar embert, az biztos. Akkor? S vajon, mi jön ezután? 
Eredeti forrás ITT olvasható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.